24chasa.bgКамера снимала как Стоян Д. пребива до смърт рибаря Ахмед38-годишният Стоян от

...
24chasa.bgКамера снимала как Стоян Д. пребива до смърт рибаря Ахмед38-годишният Стоян от
Коментари Харесай

24 часа: Убиецът от Езерово лежал в затвора за брутално изнасилване на ученичка

24chasa.bg

Камера снимала по какъв начин Стоян Д. пребива до гибел рибаря Ахмед

38-годишният Стоян от варненското с. Езерово, който умъртви съселянина си Ахмед, е лежал в пандиза за брутално обезчестяване на ученичка през 2007 година, научи “24 часа ”.

СНИМКА ТУК

На 1 март Стоян преби до гибел 54-годишния Ахмед, който бил риболовец. Срещнали се на спирката в селото. Тогава избухнал спор. По-младият мъж налетял с юмруци върху жертвата си, съборил го на земята и почнал да го рита по главата и по тялото. Няколко души станали очевидци на побоя, само че никой не се намесил, тъй като не желали да си имат работа с нападателния рецидивист Стоян. Викали му да спре да бие Ахмед, само че той траял. След това го оставил в безпомощно положение и избягал. Заловили го на идващия ден. Признал виновността си.

Свидетели го разпознали, а също така целият побой над жертвата бил сниман от камера на близко заведение.

В понеделник съдът остави в ареста Стоян, тъй като има богато престъпно досие. През 2007 година той и приятелят му Кръстьо Василев отишли до учебното заведение в с. Езерово, влезнали в двора и хванали 16-годишно момиче.

Започнали да го дърпат пред очите на приятелките ѝ. Виковете не спрели рецидивистите. Те почнали да влачат ученичката по земята. Решили да се гаврят с нея край бетонен мост до селото. Там 2 часа я изнасилвали. Двамата били задържани и признали виновността си. Осъдени са на по 9 година затвор през 2008 година Димитров излязал предварително през 2013-а.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:К
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР